OVER ONS

Historie

Het merk Ultimate Workwear is ontstaan in 2011 toen KLM Werkkleding in Enschede door moederbedrijf Kwintet werd gesloten en het merk KLM van de markt werd gehaald.

Kkan langer mee 2LM, wat staat voor Kan Langer Mee heeft een lange historie in textiel streek Twente. Ook in de rest van Nederland en zelfs daarbuiten heeft KLM een grote naamsbekendheid. Velen hebben in hun professionele carrière of bij het uitoefenen van hun hobby werkkleding van KLM gedragen en velen betreuren de teloorgang van dit iconische Nederlandse merk.

De merknaam KLM is wettelijk beschermd maar de modellen en de speciaal ontworpen doekkwaliteiten zijn dat niet. Daarom brengen wij de vertrouwde comfortabele KLM modellen en doek kwaliteiten op de markt onder onze eigen merknaam “Ultimate Workwear”. Hiervoor maken we gebruik van voormalige KLM fabrikanten zowel voor het confectioneren als voor de productie van het ruwdoek. Zelfs de ritsen en knopen komen nog van dezelfde leveranciers.

De traditionele KLM producten zijn te herkennen aan de oude KLM productnaam die naast het Ultimate Workwear productnummer is vermeld.

De KLM producten zijn jarenlang gedragen, getest en verbeterd. Daar hoeven wij voorlopig niets aan veranderen. Wel kunnen wij aanvullend vernieuwde producten in onze collectie opnemen. Maar zolang de KLM modelaanduiding bij het product staat kunt u er van uit gaan dat dit het originele KLM product is.

Prijsbeleid en service

Ultimate Workwear werkt met een selectief dealernetwerk. Wij hebben geen winkel, verkopen niet aan consumenten, staan niet op shows, hebben geen verkoopapparaat en we maken geen reclame. Onze producten komen in volle containers uit het Verre Oosten naar ons eigen distributiecentrum in Holten. Hierdoor kunnen wij onze prijzen laag en onze leveringsbetrouwbaarheid hoog houden .

Dealer beleid

Voor bepaalde rayons is Ultimate Workwear op zoek naar dealers. Heeft u interesse om dealer te worden mail dan naar: info@ultimate-workwear.nl.


esp-about-3


Foto pand

 

 

 

 

 

 

 

 

Andere activiteiten

Ultimate Workwear is een merk van de Millipede Fashion Group BV. Een ander merk van Millipede Fashion Group is Outdoor Survival Canada. www.outdoorsurvivalcanada.com.

 

MERKEN


 

Verzending Europa

CUSTOMER SUPPORT

Alle prijzen exclusief BTW

+31 6 51958672

X