Retourneren of omruilen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt en daarom kunnen producten binnen 14 dagen geretourneerd worden (met uitzondering van uitverkoop-artikelen).

 

De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn en in de originele verpakking met de originele labels te zitten.

 

Mail voor het retourneren naar sales@ultimate-workwear.nl en vermeld daarbij het volgende:

  • Het product dat u wilt retourneren,
  • De reden,
  • Eventueel het vervangende product dat u wilt ontvangen;
  • Het nummer van de factuur waarop het product in rekening is gebracht;

 

U ontvangt dan per email van ons een retournummer, dit nummer vermeldt u op de zending. Zonder retournummer worden retourzendingen niet in behandeling genomen.

 

U ontvangt van ons een creditnota. Als de fout bij ons ligt zullen wij tevens de verzendkosten voor de retour crediteren en de nieuwe zending kostenloos verzenden.

 

Advies op maat

Mocht u behoefte hebben aan specifiek advies betreffende maten, doek kwaliteiten, aanvullende persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) of heeft u een of meerdere mensen in dienst waarvoor het nodig is de producten te passen, email dan naar sales@ultimate-workwear.nl. Onze dichtsbijzijnde dealer neemt dan contact met u op.

Onze dealers kunnen u ook helpen met aanbrengen van bedrijfslogo’s.

Via deze link kunt u zelf bepalen welke maat u nodig heeft: Klik hier.

Via deze link kunt komt u meer te weten over welke doekkwaliteit u nodig heeft: Klik hier.

 

Backorders

Soms komt het voor dat een product tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval kunnen wij de ontbrekende artikelen voor u in back-order houden. Zodra de artikelen dan binnenkomen worden ze meteen naar u verzonden. Voor de zending wordt slechts eenmaal verzendkosten in rekening gebracht, tenzij natuurlijk de totale order meer dan EUR 60 bedraagt, in dat geval worden helemaal geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzending Europa

CUSTOMER SUPPORT

Alle prijzen exclusief BTW

+31 6 51958672

X